Welke stijl past bij jou?

Op keuken-, badkamer- en tegeljacht

Je bent op zoek naar een keuken, badkamer en/of bijpassende tegels. Vol goede moed ga je op jacht:
✅ Het internet afstruinen.
✅ Op Pinterest inspiratie opdoen.
✅ Verschillende showrooms bezoeken.
Maar er zijn zoveel verschillende stijlen, nieuwe snufjes en mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Klinkt dit herkenbaar? Het bepalen van een stijl die bij jouw wensen past maakt de zoektocht wat makkelijker en zorgt dat je al een heleboel keukens kunt uitsluiten. In dit artikel helpen we je daar graag mee!

Strak, functioneel en overzichtelijk

Een moderne woonstijl is herkenbaar aan het strakke design zonder poespas en een overzichtelijke uitstraling. Zo zijn er verschillende volledig greeploze keukens of keukens waar alle apparatuur in kasten weggewerkt is. In onze showroom vind je verschillende keukens in de moderne stijl, bijvoorbeeld van SieMatic.

Dit najaar opent het nieuwe moderne stijlhuis! Dan is ook de nieuwste SieMatic lijn te bewonderen: de SieMatic SLX.

Natuurlijke, aardse kleuren en materialen

Dat zijn de kenmerken van een pure woonstijl. Deze brede keukenstijl komt helemaal tot zijn recht in ons vtwonen stijlhuis. Maar ook in andere “pure” keukens in onze showroom zie je de veelzijdigheid van deze woonstijl.

vtwonen
In 2019 is het splinternieuwe vtwonen stijlhuis geopend! Waan je in de pure sfeer van deze woonstijl en doe volop inspiratie op met de nieuwste trends.

Luxe, statig en elegant

Ben jij niet zo van de hippe trends en houd je jouw interieur liever traditioneel en tijdloos? Dan kun je veel inspiratie opdoen in ons klassieke stijlhuis, ontworpen door DMARQ. De klassieke woonstijl straalt luxe en elegantie uit, en dat merk je als je door het stijlhuis heen loopt.

Kom inspiratie opdoen en sfeer proeven in onze showroom!

Stoer, industrieel, hip en vintage

De woonstijl trendy is niet in één kenmerk samen te pakken, maar juist een mix van verschillende stijlen en kenmerken. Dat maakt ‘m juist zo trendy! Bijzondere combinaties, gewaagde kleuren en de nieuwste trends zijn typisch voor deze woonstijl. SieMatic heeft een prachtige trendy keuken ontworpen. Op de website van SieMatic vind je meer wooninspiratie voor jouw trendy interieur.

tegelplein van Wanrooij warenhuys

Bijpassende tegels

Bij een mooie keuken horen natuurlijk ook bijpassende (wand)tegels. Loop in onze showroom een stukje verder omhoog en je komt uit op onze splinternieuwe verdieping vol tegelinspiratie. Hier vind je gegarandeerd de tegel die past bij jouw nieuwe keuken!

 

Meer inspiratie

Je hebt een passende keukenstijl gevonden, maar welke keukenopstelling kies je? Lees het in dit artikel!

15 Ideeën voor een keukenopstelling

Ook leuk om te lezen!

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.