reviews van Wanrooij warenhuys

Hoe werkt een digitale afspraak?

Digitale afspraak in de showroom

Bijna heel Nederland is op slot wegens de landelijke coronamaatregelen. Ook onze showroom is gesloten. Toch kunnen we je online van dienst zijn tot we weer open mogen. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk de video.

 

online skype afspraak warenhuys waardenburg

Mogelijkheden

Een digitale afspraak biedt erg veel mogelijkheden. De adviseur beschikt over een tablet met camera zodat hij je mee op tour kan nemen door de showroom. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor het beantwoorden van je vragen en het vertalen van je wensen naar een passend ontwerp. Zo kunnen we samen jouw droomkeuken, -badkamer of -tegelvloer realiseren tijdens de lockdown.

Niet open, toch een keuken, badkamer en tegelvloer kopen!

1. Maak een afspraak
Via dit formulier kun je jouw contactgegevens achterlaten, we nemen contact met je op om een online afspraak in te plannen.

2. Geef je persoonlijke wensen en voorkeuren door
Wist je dat onze showroom 4500m2 groot is? Er zijn meer dan 1001 keuzes. We houden het graag overzichtelijk voor je. Vertel daarom je persoonlijke situatie en voorkeuren aan ons. Maak een Pinterest bord, deel dit met de adviseur via de keuzehulp of bekijk onze showroom in je woonkamer via de virtuele tour. De adviseur gaat met jouw wensen en voorkeuren aan de slag en maakt een persoonlijke route voor je. Zo houden we de digitale afspraak efficiënt en overzichtelijk. We kunnen niet wachten om je online te helpen!

 

3. Deelnemen aan het videogesprek
Je ontvangt via je mail een afspraak met daarin een link om deel te nemen aan het videogesprek met de adviseur. Klik op de link en je bent live.

Let op: Heb je in de ochtend en in de middag een afspraak? Dan krijg je twee uitnodigingen in jouw agenda, één per adviseur.