marmer trend 2020 Van Wanrooij Warenhuys in Waardenburg

Opnieuw het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche ontvangen

Opnieuw het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche ontvangen

Een nieuwe keuken die vanaf het eerste moment naar je zin is? En die in één keer goed wordt geïnstalleerd? Het kan! Bij keukenzaken met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche is dat namelijk de normaalste zaak van de wereld. En we hebben goed nieuws. Zo’n keukenzaak zit bij jou in de buurt. Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys mag ook dit jaar het prestigieuze en objectieve Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche voeren. Dit keurmerk is niet toegekend door de bracheorganisatie, maar door consumenten. Want wie kan de kwaliteit van een keukenzaak nu beter beoordelen dan de klanten zelf?

Het kopen van een nieuwe keuken lijkt een fluitje van een cent. De foto’s in woonmagazines tonen de mooiste en meest praktische inrichtingen. In de showrooms kijk je je ogen uit. En toch… als je zelf eenmaal voor de keuze staat hoe jouw keuken er precies uit moet zien en wat je er exact in wilt hebben, blijkt dat niet altijd even eenvoudig. Daarom is het prettig om te werken met de vakmensen van Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys die helpen om jouw wensen te realiseren en alle aspecten uitstekend weten te coördineren.

Constante kwaliteit en service

De Vereniging Comfortabel Wonen heeft een aantal jaren geleden het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche in het leven geroepen. Een onafhankelijk en betrouwbaar keurmerk waaraan de consument goede en betrouwbare keukenzaken kan herkennen. Door het hele land zijn inmiddels keukenzaken via een consumentenbeoordeling gecertificeerd. Een dergelijke beoordeling is vrij uniek. Want niet de branche zelf, maar de consument bepaalt via strenge criteria welke keukenzaken het keurmerk wel of niet verdienen. De keukenzaken die dit keurmerk mogen voeren, herken je aan het vignet. De complete lijst is ook te vinden op www.debestekeukenzaken.nl.

Hoge score

Hoe werkt het? Klanten worden gevraagd om een vragenlijst over kwaliteit en service in te vullen. De vragen variëren van hoe de ervaringen met de verkopers zijn, tot en met het nakomen van garanties. Maar ook of men zelf weer bij die winkel zou kopen en of men de winkel bij anderen zou aanbevelen. Tot slot geven de klanten de zaak een rapportcijfer. Negentig procent van alle ondervraagde klanten moet een hoge score geven om de keukenzaak voor het keurmerk te laten slagen. Het hele proces wordt begeleid door een registeraccountant. Deze geeft ook bij elk label een accountantsverklaring af.

Waar voor je geld

Ieder jaar worden de gecertificeerde keukenzaken opnieuw door de klanten beoordeeld. Scoort een keukenzaak onder de maat, dan wordt het keurmerk afgenomen. Een keukenzaak met het keurmerk moet zich dus blijven bewijzen. Daarom is het keurmerk een uitstekende leidraad voor consumenten om een goede en betrouwbare keukenzaak te herkennen. Je krijgt waar voor je geld.

Showroom Waardenburg

De innovatieve showroom van Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys biedt ruim 3.000 vierkante meter keukens, badkamer en tegelvloeren. Ruim 39 jaar ervaring gebundeld in een heuse belevenis. Zo kunnen klanten inspiratie opdoen in de vier stijlhuizen, trakteert de kok op gratis advies in de kookstudio en mogen klanten in de keuken- en badkamerpaskamers zelf op zoek naar de ideale opstelling. De showroom is gelegen aan de A2 tussen Utrecht en Den Bosch bij afslag 16.

Loop virtueel door je nieuwe keuken en badkamer

Virtueel door je nieuwe keuken en badkamer lopen? De showroom in Waardenburg is de eerste showroom waar dit mogelijk is. Een unieke beleving die je echt de nieuwe keuken en badkamer laat ervaren. Heb je wel voldoende doorloopruimte? Bevinden alle apparaten zich wel binnen handbereik? Is de werkhoogte eigenlijk wel goed? De antwoorden op deze vragen ervaar je meestal pas echt als de keuken en/of badkamer eenmaal staat. Met de virtual reality tool heb je de mogelijkheid om dit al te ervaren in de showroom. Wel zo prettig, want op dat moment is alles nog mogelijk!