online videobellen keuken badkamer tegelvloer

Van fysiek naar digitale afspraak

Samen digitaal

Heb je Coronaklachten en kan je niet fysiek op afspraak komen? Dan helpen we je graag via een digitale afspraak. Via een video-afspraak laten we je de showroom zien via een iPad, helpen we je met keuzes maken en tekenen een opstelling op maat.

Je ontvangt een persoonlijke bevestiging van de digitale afspraak. Na de digitale afspraak ben je ook welkom om in de showroom langs kan komen als je de materialen van je ontwerp wilt beleven en voelen.

Nieuwsgierig hoe een online afspraak werkt? We hebben enkele tips om deze afspraak zo soepel mogelijk te laten verlopen.

1. Uitnodiging

Je ontvangt een digitale link in jouw mailbox. Via deze link kun je videobellen met onze expert.

2. Geef je persoonlijke wensen en voorkeuren door.
Wist je dat onze showroom 4500m2 groot is? Er zijn meer dan 1001 keuzes. We houden het graag overzichtelijk voor je. Vertel daarom je persoonlijke situatie en voorkeuren aan ons. Maak een Pinterest bord, deel dit met de adviseur via de keuzehulp of bekijk onze showroom in je woonkamer via de virtuele tour. De adviseur gaat met jouw wensen en voorkeuren aan de slag en maakt een persoonlijke route voor je. Zo houden we de digitale afspraak efficiënt en overzichtelijk.

3. Deelnemen aan het videogesprek.
Je ontvangt via je mail een afspraak met daarin een link om deel te nemen aan het videogesprek met de adviseur. Klik op de link en je bent live.

Let op: Heb je in de ochtend en in de middag een afspraak? Dan krijg je twee aparte uitnodigingen in jouw agenda, één per adviseur. 

We doen dit samen

Wil je extra uitleg? We bellen je minimaal één dag voor je afspraak op om je te helpen. Samen zoeken we een oplossing om je een stap verder te helpen naar jouw ideale keuken of badkamer. We kunnen niet wachten om je te helpen!