de Quooker weken

Gratis Quooker bij aankoop van een nieuwe keuken!

Van Wanrooij Warenhuys heet vanaf nu Huysinc. Behalve dat we een nieuwe naam hebben, verandert er voor jou als klant niets. Reden voor een feestelijke actie! Daarom ontvang je nu tijdelijk bij aankoop van een nieuwe keuken zo’n handige Quooker kraan van ons cadeau.

Koud, warm en kokend water uit één kraan

Tegenwoordig is het onmisbaar in vrijwel iedere keuken: de Quooker. De kraan waarmee je binnen een paar seconden kokend water hebt, is zeer populair. De kokendwaterkraan is veilig te gebruiken en ook nog eens energiebesparend.

Droom jij ook van kokend water in een handomdraai? Profiteer dan nu van deze tijdelijke actie: Bij aankoop van een keuken ontvang je een Quooker ter waarde van €1.395,00.

Profiteer nu van deze actie!

De voordelen van een Quooker kraan

Een Quooker kraan is niet zomaar een kraan; het is een revolutie in jouw keuken. Met deze innovatieve kraan breng je het gemak en de efficiëntie van kokend water direct naar jouw aanrecht. Wij hebben de voordelen van deze kraan op een rij gezet:

  1. Direct kokend water: Snel kokend water met één draai aan de knop
  2. Energiezuinig: Bespaart energie en geld
  3. Ruimtebesparend: Geen extra apparaten, meer aanrechtruimte
  4. Veiligheid: Ingebouwde veiligheidsmaatregelen
  5. Milieuvriendelijk: Geen verspild water
  6. Stijlvol ontwerp: Past bij elke keukenstijl
  7. Tijdbesparend: Sneller koken en drinken
Quooker kraan huysinc keuken

De actievoorwaarden

  1. Bij de aankoop van jouw nieuwe keuken kun je kiezen voor een gratis Quooker Combi 22+NSCHR of 22+NRCHR, of profiteer van een indrukwekkende korting van € 1.395,00 op een andere uitvoering van de Quooker Combi+.
  2. Deze actie is geldig van 06-09-2023 tot en met 30-11-2023
  3. Belangrijk: Deze actie is alleen geldig voor particuliere orders. Deze actie geldt niet voor klanten die d.m.v. een nieuwbouwproject zijn aangesloten.