Bezoekers en klanten vertellen...

...bekijk de reviews en ervaringen

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is een heel avontuur. Er komt nogal wat bij kijken en het draait om de juiste (persoonlijke) keuzes. Lees hier hoe anderen hun aankoop hebben ervaren. Uiteraard nodigen wij onze klanten uit om hier hun ervaring te delen. Hier kunnen wij van leren en onze service continue blijven verbeteren! Want we gaan voor de hoogste klanttevredenheid!

We verzamelen reviews op Trustpilot. Ook schrijven onze bezoekers hun ervaringen op Opiness. Trotse klanten sturen ook foto’s van gemonteerde keukens en badkamers naar Qasa en Google.

Reviews Qasa

review en ervaring keuken en badkamer van Wanrooij Warenhuys
Kleine ruimtes. Optimaal comfort. Mooie uitstraling. Dankzij een goede samenwerking een prima resultaat bereikt!

Bekijk Qasa
review keukens van Wanrooij

Reviews Trustpilot

ervaring plaatsing keuken van Wanrooij
Onze nieuwe keuken is onlangs geplaatst en is erg mooi geworden. Het traject ging niet vlekkeloos, maar over het algemeen zijn we tevreden. Er zou in het aankoopproces in mijn ogen iets meer stilgestaan worden over praktische extra’s zoals een telefoonlader of opbergplek voor handdoek enzo.

Bekijk Trustpilot
review en ervaringen van Wanrooij Warenhuys in waardenburg

Reviews Google

review en ervaringen van Wanrooij Warenhuys in waardenburg
Onze keuken voor ons nieuwbouwhuis is prachtig! Geen problemen rondom levering en plaatsing. De keukenzetter die wij hadden is echt een vakman. Mooie afwerking van koof boven het kookeiland en denkt goed mee met de klant. Wij bevelen Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys dan ook van harte aan!

Bekijk Google
Reviews en ervaringen van klanten Van Wanrooij Warenhuys

Reviews Opiness

Reviews en ervaringen van klanten Van Wanrooij Warenhuys
Onze bijkeukens super geworden met dank aan de medewerker van van Wanrooij die hierin met ons heeft meegedacht!

Bekijk Opiness

Familie Jacobs vertelt

review en ervaringen van Wanrooij Warenhuys in waardenburg
Wij hebben voor onze woning een keuken én badkamer gekocht van Van Wanrooij. Wij hebben deze woning in eigen beheer gebouwd. Het is geen projectbouw via Van Wanrooij. Voor beiden zijn we goed geholpen en geadviseerd. Levering in overleg en afspraken zijn volgens afspraak nagekomen. Er waren een paar beschadigingen maar daar werd niet moeilijk over gedaan en is opgelost. Wij zijn erg tevreden en raden dan ook zeker Van Wanrooij aan!

review en ervaringen van Wanrooij Warenhuys in waardenburg

Ronnie vertelt

ervaringen en reviews keuken kopen
Keuken gekocht in het echt nog mooier. Zeer tevreden over contact en de levering. Ik heb de keuken zelf geplaatst en dit is te doen voor een zeer handige doe het zilver. Veel werk is de pas stroken op maat zagen. De kraan die we houden uitgezocht was niet op tijd te leveren maar we kregen keus uit mooie alternatieven. Een nadeel is dat de uitspattingen niet gezaagd werden dit was ons wel vermeld bij aankoop. Dit telefonisch uitgelegd door van wanrooy. Het inmeten is goed gedaan en alles is nu perfect. Ik mis geen onderdelen. Tot nu toe zeer tevreden.

review en ervaringen

K. Nelis vertelt

review keuken en badkamer van Wanrooij Warenhuys
Wij hebben bij van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys onze keuken gekocht. De showroombezoeken waren fijn en er werd ruim de tijd genomen om door alle opties heen te gaan. Plaatsing van de keuken was ook zeer goed geregeld, vakkundige timmerman die netjes werkte. Alle puntjes die nog afgewerkt moeten worden zijn door de service afdeling goed opgepakt. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Ervaring en Review Van Wanrooij warenhuys

Marcel vertelt

Ervaring en Review Van Wanrooij warenhuys
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren. Volledig naar tevredenheid en service achteraf was ook prima geregeld.

renoveren keuken zelf afvoeren oude keuken

Susan vertelt

ervaringen en reviews van Wanrooij in Waardenburg
Wij hebben een badkamer uitgezocht en gekocht bij van Wanrooij. Erg vriendelijk geholpen. Koffie, thee, limonade. Zelfs een maaltijd hebben we genuttigd. Goed advies gegeven. Er werd erg goed meegedacht. Voor mij een topper. Ook het plaatsen is helemaal goed gegaan. Voor de oplevering bleek er een muurtje te smal. Dit is direct en netjes opgelost.

ervaringen en reviews van Wanrooij in Waardenburg

Dorian vertelt

ervaring koop keuken review
Wij hebben hier een keuken gekocht, zeer tevreden over de verkoper, de aflevering en het resultaat. Wij adviseren om hier te kopen.

review en ervaring keuken koop