Siematic SLX keukentrend
Bekijk de leukste tips en trends...

voor je nieuwe keuken

Ben jij op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn bij uitzoeken van een nieuwe keuken? Wat is de trendkleur van nu? Kan ook de binnenkant van de keuken in kleur? En bestaat er ook een groot fornuis om op te koken, alleen dan zonder gas? Laat je inspireren door verschillende tips en trends en ontdek wat je leuk vindt voor in jouw woning!

Handige bovenkastjes

Er zijn allerlei soorten bovenkastjes. Zo kun je kiezen voor een draaideur, een klepkast of automatisch push to open bovenkast. Op deze manier benut je optimaal de ruimte in je keuken en met deze push to open en kun je er altijd bij. Ideaal voor een kleine keuken, super handig!

De binnenkant; wit of in kleur?

Een unieke keuken heeft niet alleen kleur van buiten, maar ook van binnen. Bij onze Huyscollectie kun je óók voor de binnenkant een kleur kiezen. Van antraciet tot champagne. Welke kleur kies jij?

Inductiefornuis

Ben je fan van fornuisovens, maar wil je niet meer koken op gas? Kies dan voor een inductiefornuis. Deze oven is extra breed, dus ideaal voor het maken van plaatcakes of andere grote gerechten.
Deze prachtige uitvoering in matzwarte kleur is ook nog eens een plezier voor het oog! Ideaal voor in een keuken zonder bovenkastjes zoals een rechte keuken. Welk gerecht zou jij er in maken?

Nieuwe materialen

Ik heb weer een leuke trend-tip voor je! Wat je nu heel veel ziet is:

  • Geborsteld staal
  • Rookglas
  • Hongaarse punt patroon.

Prachtig bij een open keuken, zo kun je vanuit de woonkamer genieten van deze prachtige elementen in de keuken. Zie jij het al voor je in jouw huis?

Keuken woonvloer

Vaak ben je geneigd om te kiezen voor een contrasterende vloertegel ten opzichte van je keuken. Door een vloertegel in dezelfde kleurtint te kiezen als je keuken, geef je de ruimte een moderne maar ook rustige uitstraling. Vind een bijpassende tegel op ons tegelplein

Fan kookboeken

Ben jij een echte kookfreak met veel kookboeken? Denk dan eens aan een open kast. Zo heb je de boeken snel bij de hand en het is een échte blikvanger in jouw open keuken.

Aanrechtblad en achterwand

Schep eenheid in je keuken door de achterwand in hetzelfde materiaal als je werkblad uit te voeren. Het geeft je keuken een strakke look en het is ook nog eens makkelijk schoon te houden. Beleef bij ons de verschillende materialen van werkbladen. Bekijk bijvoorbeeld aanrechtbladen in marmeren keukens.

Ton sur ton

Dé trend van nu: Ton sur ton in je keuken Een keuken bestaat uit veel elementen. Laat dit samensmelten door alles in dezelfde tint te kiezen. Je hebt hiermee niet alleen een blikvanger, maar je creëert ook rust en eenheid in de keuken. Je ziet dit veel in moderne keukens.

Benut elke hoek

Benut optimaal de hoeken in je keuken. Zo kun je pannen of keukenapparaten zoals ‘een keukenmachine’ makkelijk kwijt op deze carrousel. Echt verdraaid makkelijk in een L vorm keuken.

Trendkleur

De trendkleur van nu: matgroen. In deze keuken gecombineerd met een marmeren werkblad. De rookglas vitrinekast, ovens, spoelbak en kraan in dezelfde kleur geven een mooi accent. In ons Warenhuys zijn we altijd up-to-date met de nieuwste trends!

Welke keukenkleur past bij jou?

Creeer rust in de keuken door je hele keuken in dezelfde kleurtint uit te voeren. Zoals in deze keuken, waar zowel het werkblad, kastjes, spoelbak en kraan allemaal een donkere kleur hebben. Zou jij voor een donkere keuken of een lichte keuken gaan?

Geen last van je rug

Wist je dat we de vaatwasser op een ergonomische plek kunnen plaatsen voor je? Zo ruim je veel efficiënter de vaatwasser uit. Zonder te bukken! Onder de vaatwasser kunnen we een lade voor je maken waar je de vaatwasblokjes kan bewaren.

Lichtplan keuken

Van een goed lichtplan heb je jaren plezier! Denk aan verlichting in de kast, onder de kast en bij het werkblad. Hiermee heb je goed zicht tijdens het koken en een luxe uitstraling.

Geen afzuigkap

Er zijn talloze mogelijkheden voor geïntegreerde afzuiging. Zonder afzuigkap heb je gelijk een open keuken. Er zijn talloze vormen, maten en merken zoals de uitvinder van het geïntegreerde afzuigsysteem BORA. Bij Bora heb je zelfs kleurvrijheid met in je afzuigingsrooster. Siemens heeft keuze in kleur van het bedieningspaneel. En alle merken hebben keuze uit verschillende vormen van de afzuiging en uitstraling. Welk ontwerp vind je mooi?

Tegels in de keuken

Heb je een neutrale smaak, maar wil je toch iets gedurfds? Kies dan voor een mooie tegel voor op de achterwand van je keuken. Zo bewaar je de rust en heb je toch een mooie eyecatcher in de keuken.

Meer wooninspiratie opdoen?

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.

Ga naar de Keukenpagina of bekijk verschillende Keukenopstellingen.