ontdek i-luminate bij Huysinc

Light up your kitchen

i-luminate: het nieuwe premium keukenmerk

Je wilt altijd een beetje meer? Iets meer kwaliteit, meer innovatie, meer design? Je bent niet gauw tevreden, op zoek naar iets wat je echt leuk vindt voor de komende jaren? Dan zit je bij de i-luminate keuken precies goed. Omdat wij onszelf kennen: meestal is er iets meer mogelijk. En wat betekent dat iets meer? Wij combineren de beste materialen en de modernste technologie in een tijdloos design om het maximale te bereiken. Zo kunnen we aan jouw hoogste eisen voldoen. Met het premium keukenmerk dat niet alleen aan de gebruikelijke normen voldoet, maar ook nieuwe normen stelt.

Altijd de juiste sfeer

De keuken in het juiste licht gezet – zo laat i-luminate zich perfect omschrijven. Afhankelijk van het tijdstip van de dag, de stemming, het gebruik en de emoties komt de i-luminate keuken in een heel ander daglicht te staan. Met een verlichtingsconcept dat wordt doorgevoerd tot de geïntegreerde greeplijstverlichting en de keuken keer op keer in een geheel nieuw licht laat schijnen. Net nog een perfect verlichte werkplek – nu een huiselijke, aangename sfeer: een keuken was nog nooit zo veelzijdig als met i-luminate. Nieuwsgierig geworden? Plan direct je afspraak onze keukenadviseur.

Afspraak maken

Details maken het verschil

Het zijn de details die kenmerkend zijn voor de i-luminate keuken. De combinatie van de verlichte greeplijsten met de verticale structuur van het hout benadrukken de belijning van de keuken extra goed. De i-luminate is te combineren met verschillende materialen. In iedere kleur kun je de juiste combinatie vinden. Deze details zullen je ervan overtuigen dat het grote geheel vaak begint met de kleine dingen.

 

Light it up

Licht aan, licht uit? Zo makkelijk maken we het onszelf en jou nou ook weer niet. Want tussen donker en licht zijn er talloze nuances. En minstens evenveel redenen om het licht geleidelijk te dimmen en dan weer hoger te zetten. Geheel naar je eigen stemming. Als het licht dan op onze exclusieve handgreeplijsten van hoogwaardig, geborsteld messing-brons uitstraalt, tot een warme kleurtint breekt en subtiel, maar geaccentueerd wordt doorgegeven door de lichtdiffusor, dan is de beslissing snel genomen. Licht aan!

Laat je inspireren

Licht? Is wat betreft sfeer de som van vele lichtbronnen die pas in het totaalconcept tot een echte ervaring worden. Harmonieus gesynchroniseerd en soms horizontaal, dan weer verticaal gericht, maar vooral ook tot in de kleinste details toegepast: zo ontstaat een lichtsfeer die met een druk op de knop traploos kan worden aangepast aan de eigen emoties. In combinatie met perfect op elkaar afgestemde messing-brons geborsteld kleurige greeplijsten ontstaat een lichtbeeld dat op een diverse maar toch onopvallende, verrassende en toch harmonieuze manier zorgt voor een stijlvolle esthetiek.

Uiteraard biedt het i-luminate concept elke gewenste variatie in planning, kleur, materialen en uitrusting. Ook het gebruik van de verlichtingselementen kan vrij worden gepland en gekozen. Zodat er uiteindelijk een keuken ontstaat die altijd voor de perfecte lichtsfeer zorgt. En vooral: perfect past.

i-luminate keuken kopen?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden en combinaties? Kom dan gerust de i-luminate keuken bewonderen in onze showroom.

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Keukenopstellingen

Kies je voor deze kwaliteit keuken, dan heb je nog een missie: de opstelling. Een kookeiland is erg populair om te kiezen als keukenopstelling. Of heb je al gedacht aan een woonkeuken met kookeiland, dit opent je interieur en geeft veel werkruimte. Er zijn oneindig veel mogelijkheden: Kookeiland, eiland met eettafel, keuken met schiereiland, L opstelling. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dit artikel over verschillende keukenopstellingen.