keuken kopen winkel regio uden
Ik zoek een keuken in regio Uden

Maatwerk keuken in regio Uden

Welkom bij ons keuken showroom regio Uden

Welkom bij onze keukenwinkel in Waardenburg, gelegen naast Den Bosch. Wij vertalen je wensen naar een 3D tekening op maat. Beleef en bewonder de (online) showroom en laat je verrassen.

Regio Uden

Huysinc staat voor kwaliteit & klantvriendelijkheid. Laat je inspireren en kom vrijblijvend langs in onze showroom in Waardenburg. Vlakbij Den Bosch een half uurtje vanuit Uden. Je bent van harte welkom in onze keukenspeciaalzaak.

Jouw keukenspecialist in omgeving Uden

Wil jij een keuken kopen? Huysinc heeft een verfijnde en unieke collectie keukens, apparatuur en accessoires. We luisteren naar je wensen en vertalen dit naar een passend 3D ontwerp. Jouw droomkeuken, de beste prijs-kwaliteitverhouding. Naast de twee jaar productgarantie geven wij ook vijf jaar garantie op de montage van je keuken in Uden. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

keuken kopen winkel regio Uden

Virtuele tour vanuit Uden

Wandel door onze showroom via de virtuele tour en bewonder de verschillende keukenopstellingen. Onze adviseur vertaalt graag je wensen naar een passende keuken op maat. Maak een online afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw droomwoning in Uden.

Virtueel keuken showroom Van Wanrooij Warenhuys Den Bosch, Uden, Utrecht en Dordrecht

Klanttevredenheid: Landelijk en in Uden

Onze klanten geven ons een 8,6 voor de klanttevredenheid: verkoop, montage en service. Wil jij ook een kwaliteit keuken op maat gemaakt voor in jouw woning in Uden?

Klanten vertellen

keuken tevreden klanten

De adviseur voelde aan wat we wilden

Bas maakte een 3D ontwerp zodat we onze keuken konden zien. Hij koos een aantal basiselementen die we zelf mochten verfijnen. Ik wilde me bijvoorbeeld wat meer verdiepen in de apparatuur. En we wilden liever een zwarte kraan en krasbestendige zwarte spoelbak. Het contact verliep heel relaxed. We konden vanuit het werk aanschuiven om mee te eten en onze keuzes te finetunen.
Henk en Marie-Pierre kijkje in de keuken hoekopstelling
Steengrijze keuken met bijpassend werkblad en achterwand. Met een oven onder de inductiekookplaat.

Geen toeters en bellen

Onze eerste keuken hadden we bij Huysinc gekocht. Die heeft jarenlang prima gefunctioneerd, dus we wisten dat het met de kwaliteit wel goed zat.
Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.
Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.

Ideeën die we zelf nooit konden bedenken.

We wilden een soort eiland en na het bestuderen van de tekeningen kwam Marco met het idee voor een G-opstelling. Alles is tot op het kleinste detail uitgedacht en uitgewerkt.
Lees meer
Advieseur bas krijgt compliment van Koos

We zijn ontzettend blij met het resultaat!

De materialen zijn top, mooie lijnen in de kasten en alles voelt super degelijk. Echt top! We waren misschien wat kritisch en er moesten een paar hobbels genomen worden maar super dat uiteindelijk alles goed gekomen is!
Max compliment keuken advies en transport van Wanrooij

Erg tevreden!

Keuken gekocht en super blij mee. Levering van de keuken was netjes geregeld en de transporteur werkte secuur en voorzichtig. De keukenzetter was een echte vakman.
klantverhaal tevreden keuken gekocht bij Van Wanrooij Warenhuys keuken zwart

Super content!

Geweldig geholpen bij ontwerp keuken en bestelling. Contact tussentijds met Huysinc ook als erg prettig ervaren. De monteurs waren bijzonder vriendelijk, hardwerkend en vlot! Enorm blij met onze keuze en uiteindelijke plaatsing.
klantverhaal keuken montage en advies Van Wanrooij Warenhuys

Prima communicatie met goede service

Wij zijn heel blij met onze keuken! Prima communicatie met en hele goede service. Na montage kwamen we er achter dat er iets was beschadigd. De volgende dag zijn we direct gebeld en wordt het netjes opgelost.
klantverhaal tevreden keuken gekocht bij Van Wanrooij Warenhuys

Vriendelijk en nauwkeurig

Keuken is super geplaatst. Vriendelijke mannen, nauwkeurig en heldere uitleg.
A Gerdessen klantverhaal tevreden keuken

Wij adviseren om hier te kopen

Zeer tevreden over de verkoper, duidelijke offerte en geen geheimzinnigheid over kortingen. Plaatsing van de keuken was ook zeer goed geregeld, vakkundige monteur die netjes werkte.
klantverhaal tevreden keuken gekocht bij Van Wanrooij Warenhuys

Complimenten

De monteur heeft het zeer netjes gemaakt!

Gratis wooninspiratie e-magazine!

Download het e-magazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.