zaterdag 29 oktober | 10.00 - 17.00 uur

Bezoek het Bosch - Siemens - NEFF Huis & Woon festival

Voel je welkom en kom langs!

De plek waar je thuiskomt. Samen herinneringen maakt en je fijn voelt. Wil je dit vernieuwen en ben je op zoek naar een nieuwe keuken, meubel op maat of woonvloer? Voel je welkom om zaterdag 29 oktober keuken inspiratie op te doen in ons Warenhuys tijdens het Huis & Woon festival.

Wat kun je verwachten?

Ben je benieuwd wat je kunt beleven? Hierbij alvast een kleine greep uit het goed gevulde programma:

  • Live Cooking en uitleg van 3 professionele chefkoks over jouw nieuwe keuken apparatuur
  • Bij aankoop van minimaal 1 apparaat de cursus ‘Iedereen een VTWONEN droomhuis’ cadeau!*
  • Korting op Bosch, Siemens en NEFF keuken apparatuur*
  • Gratis interieuradvies op maat van onze top interieurstylist! Let op; laatste plaatsen!
  • Nog meer leuke acties!*
  • Gratis ‘Keukenadvies in 1 uur’ (aanmelden onderaan deze pagina)
  • Volop entertainment voor de kinderen
  • Verrassende hapjes & drankjes

De rest verklappen we je nog niet, dus laat je verrassen. Kom jij zaterdag 29 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur ook gezellig even langs? Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier en er staat een gratis goodiebag voor je klaar!

Meld je vrijblijvend aan voor het festival en kom langs!

Zien we jou zaterdag 29 oktober tijdens Bosch – Siemens – NEFF Huis & Woon festival? Meld je dat geheel vrijblijvend aan via dit formulier. Dan zorgen wij ervoor dat er bij vertrek een leuke, goed gevulde én gratis goodiebag voor je klaar staat.

Ja, ik ben er bij!

Bosch | Voor een gezond en gemakkelijk leven

Hoe hectisch of hoe rustig je leven ook is, je keuken speelt hierin een centrale rol. Het is de plek waar je kookt, lacht en ontspant. Waar je ’s ochtends vroeg snel je smoothie drinkt, of samen met vrienden en familie uitgebreid kookt. Bij Bosch zijn we ons ervan bewust dat wanneer de apparatuur die je hierbij gebruikt betrouwbaar en gemakkelijk is in het gebruik, dit niet alleen het kookplezier verhoogt, maar ook de kwaliteit van wat je eet. Logisch dat je hierin een bewuste keuze wilt maken.

Meer over Bosch

Siemens | Innovatie gedreven door nieuwsgierigheid

Welkom in de nieuwe keuken. Waar familie, leven en werk een dynamisch geheel vormen. Waar je ontspant en geniet, maar waar je ook efficiënt bent. Waar alles draait om een gezonde levensstijl. Waar je de basis legt voor een duurzame toekomst en waar nieuwe ambities ontstaan. Bij Siemens wijden we natuurlijkerwijs al onze energie aan het creëren van een nieuwe realiteit op deze nieuwe, spannende plek. Gedreven door onze grenzeloze nieuwsgierigheid. Met slimme inbouwapparatuur die je tijd, energie en moeite besparen, zodat jij je kunt wijden aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Meer over Siemens

NEFF | Koken inspireert mensen, mensen inspireren ons

Passie bij NEFF, bij NEFF staat niet het fornuis centraal, maar de kok achter het fornuis. Met dit idee werd de basis gelegd voor de NEFF keukenapparatuur van nu. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn door en voor echte kookliefhebbers en die u helpen het koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken.

Meer over NEFF

Wow, jouw vtwonen droomhuis

We hebben een leuke actie! De eerste 50 klanten die tijdens dit Huis & Woon Festival 1 of meerdere Bosch, Siemens óf NEFF apparaten aanschaft, krijgt een mooie vtwonen cursus cadeau: Iedereen een vtwonen droomhuis. Maar let op; want op = op!*

Tijdens deze Basiscursus leren de vtwonen stylisten je alles wat je wilt weten om met je interieur aan de slag te gaan. Indelingsprobleem? Kleurkeuzestress? Die heb je na het volgen van de acht modules niet meer. Aan de hand van theorie, video’s en oefeningen, leer je onder andere hoe je een goed moodboard maakt en hoe je daar een kleur- en materiaalplan uit afleidt. Je ontdekt waar het lichtplan voor dient en hoe je alle plannen en wensen uiteindelijk realiseert.

* Deze actie is geldig tijdens de actieperiode van 29 oktober 2022 t/m 25 november 2022 en zolang de voorraad strekt.
Bekijk hoe dit werkt
vtwonen droomhuis siemens neff cursus

Keukenadvies in 1 uur

Een vliegende start voor jouw nieuwe keuken. We kunnen je in grote lijnen helpen om mee te denken in de opstelling en kleur- en materiaalkeuze aan de hand van de ruimte die je beschikbaar hebt. Ga je een keuken vervangen of heb je een nieuwbouwwoning? Neem foto’s van de ruimte en de tekeningen mee, dan verrassen we je graag met de mogelijkheden! Geef in het formulier een tijdstip op wanneer je wil komen en we bellen je om dit te bevestigen.

Pannenset actie!

Nóg zo’n leuke actie! Want koop je tijdens het Huis & Woon festival minimaal 4 apparaten van Bosch, Siemens of NEFF? Dan krijg je een 3 óf 4-delige pannenset geschikt voor inductiekoken ter waarde van € 110,- van ons cadeau! Ook hierbij geldt; op = op!*

* Deze actie is geldig tijdens de actieperiode van 29 oktober 2022 t/m 25 november 2022 en zolang de voorraad strekt.

Neem alvast een voorproefje!

Wil je alvast een indruk van wat je tijdens het Huis & Woon festival kan verwachten? Bekijk hier de aftermovie van het Huis & Woon festival eerder dit jaar.