keuze technische omschrijving nieuwbouwoning projectleverancier
Bereid je thuis voor

& voel je welkom

Welkom

Leuk dat je je komt oriënteren in ons Warenhuys. Om ieders gezondheid te waarborgen, kun je je thuis alvast voorbereiden op je bezoek. Deze 3 stappen bieden je inspiratie én maken het verschil: verzamel foto’s, loop de virtuele tour en vul de keuzehulp in.

Stap 1 | Pinterest of Google?

Stap 1 | Pinterest of Google?
Doe inspiratie op via Pinterest. Bekijk de foto’s en bewaar de beelden die je mooi vindt op een Pinterest-bord. Heb je nog geen Pinterest? Dan leggen we je in 30 seconden uit hoe Pinterest werkt en een account met bord aanmaakt.

Vind je dit te ingewikkeld, dan kun je ook inspiratie opdoen via Google afbeeldingen. Heb je een mooie foto gevonden? Sla het beeld dan op. Je kunt stap 2 overslaan. Deel de foto’s met je adviseur in stap 3.

Open Pinterest

Stap 2 | Online inspiratie

Loop op je gemak door de showroom in je eigen woonkamer. Kom je iets tegen dat je mooi vindt? Klik dan op het gekleurde stipje en sla de foto op in Pinterest.

Keukens vind je op verdieping 1,2 en 3: klik hier
Verdieping 4 en 5 staan vol met badkamers: klik hier
Tegels zie je op de 5e verdieping: klik hier

Heb je door de virtuele tour gewandeld en wil je nog extra inspiratie opdoen? We hebben nog een gave Pinteresttip voor je: bekijk deze video.

Virtuele tour

Stap 3 | Keuzehulp

Deel je Pinterest-bord of foto’s via de keuzehulp. Dit is een leuk interactief formulier dat automatisch wordt doorgestuurd naar je adviseur. We zijn benieuwd naar je wensen!

Keuzehulp

Wow, het is gelukt!

Je bent een stap dichter bij je droominterieur! De adviseur gaat met jouw wensen en voorkeuren aan de slag en maakt een persoonlijke route voor je. We kunnen niet wachten om je online te verwelkomen in de showroom!