Tegeltrends 2023

Gekleurde tegels

Deze tegeltrend zie je weer veel terugkomen in nieuwe badkamers. Durf te kiezen voor kleur in je nieuwe badkamer. Speel met verschillende kleuren en prints voor echte een blikvanger in je badkamer.

tegeltrends 2022 gekleurde tegels

Retro uitstraling

Ook de retro stijl heeft een comeback gemaakt. Tover je badkamer om in supergave pastelkleuren. Kleuren zoals groen, geel en paars zie je terug in de retro stijl. Combineer dit met een minimalistisch badmeubel of een bad op pootjes en maak je retro badkamer helemaal compleet!

Betonlook

De betonlook tegel wint elk jaar terrein. Ben je op zoek naar eenheid en rust dan is een betonlook tegel zeker een match! Betonlook tegels zijn ook goed te combineren met kleur! Durf je voor iets gewaagder te kiezen? Kies dan voor een combinatie van beton en een gekleurde tegel.

tegeltrends 2022 grote tegels Piet Boon

Groot formaat

Steeds meer mensen kiezen voor tegels van groot formaat. Een vloer met grote tegels heeft minder voeglijnen wat zorgt voor een oppervlak dat rustig oogt. Ga voor een neutrale kleur met een mooie print en creëer een eenheid in je ruimte.

Alle trends met eigen ogen zien?

Bewonder alle tegeltrends met eigen ogen in de 4.500 m2 groote showroom! Loop gerust eens binnen of plan hieronder een afspraak als je advies van een adviseur of een 3D tekening wilt.

Maak een afspraak
Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys