De nieuwste noviteiten van ETNA

Eerste ETNA 80cm inductiekookplaten met vijf kookzones

De inductiekookplaat wint aan populariteit: het is een duurzaam alternatief voor koken op gas, biedt optimale veiligheid en gebruiksgemak. ETNA introduceert twee nieuwe 80-modellen en een 90 cm model in haar Performance serie. Voorzien van de nieuwste kooktechnieken en verkrijgbaar in een exclusieve gematteerde look bieden deze modellen het beste op het gebied van inductiekoken. Bijzonder is dat niet alleen de 90cm, maar ook de 80cm modellen, vijf kookzones hebben. De kookplaat detecteert wanneer er een pan op een zone wordt geplaatst, de timer start automatisch als je begint met koken en de zones zijn eenvoudig te koppelen tot XL zones.

Slim bedieningsgemak

De Light & Slide functie is ontwikkeld vanuit designoogpunt en biedt extra gemak. Staat de kookplaat uit, dan zie je enkel de aan/uit knop en het rustige lijnenspel van de kookzones. Zet je de kookplaat aan, dan wordt de bediening geactiveerd en kun je gaan koken. Dankzij de Place & Slide functie weet de kookplaat bovendien op welke zone de pan staat en kun je met een eenvoudige ‘slide’ direct de gewenste stand kiezen.

Flexibele zones

De linkerzijde van de Performance kookplaat heeft zogenaamde ‘octazones’, achthoekige zones met een extra groot kookoppervlak zodat je een grillplaat, tepan yaki of een vispan kan gebruiken. Deze zones kunnen gekoppeld worden voor het koken en ingesteld worden op de grillfunctie. Hierbij worden de zones automatisch gekoppeld en wordt er gebruik gemaakt van een hoge vermogensrange om de grillplaat op de perfecte temperatuur te houden en nauwkeurig te kunnen regelen.

Powermanagement

Deze Performance kookplaten worden standaard geleverd voor een 2-fase aansluiting. Door de slimme Powermanagement-techniek van ETNA is dit echter ook om te zetten naar 3-fase of zelfs 1-fase, wat betekent dat de kookplaat op een normaal stopcontact kan worden aangesloten. 

Meer inspiratie

Benieuwd naar 10 keukentips waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht? Lees het artikel!

10 keukentips bij aankoop keuken

10 keukentips

Ook leuk om te lezen!

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.